Samenwerkingen en evenementen

Naast het hobbymatig fotograferen, werk ik ook geregeld samen met en voor anderen. Deze samenwerkingen variĆ«ren van foto’s maken voor een band, een albumhoes en opdrachten voor een studie tot open dagen van stichtingen en jubileumfeesten. Op deze pagina ziet u een aantal van deze samenwerkingen.


Rooftop!

“Waar de meeste bands met de deur in huis vallen, pakt Rooftop dit heel anders aan. Zij storten zich verticaal door het dak naar binnen! En dat scheelt, want dan is het dak er af voordat ze beginnen te spelen!”

Rooftop

Rooftop op Facebook


Binnenstebuiten 2013

Binnestebuiten“In het kader van het 40-jarig jubileum hield Zending over Grenzen zaterdag 5 oktober de binnenste buiten-actie. 150 Vrijwilligers uit verschillende kerken boden een helpende hand aan honderden stadsgenoten die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.”

 

 

DSC_1844a

 

 

 

 

 

 

 

“Door de hele stad werden verschillende vrijwilligersacties gehouden. Van tuinen opknappen, schilderen en behangen bij mensen thuis tot een spellenmiddag met verstandelijk beperkten. En van een voedselactie in diverse supermarkten en helpen bij een buurtfeest tot het bezoeken van eenzame mensen.”

Voor meer info zie de website van Zending over grenzen.

Tekst: Mieke Wallet


www.markkoelman.nl

Voor de website van Mark Koelman heb ik een aantal foto’s beschikbaar gesteld.

SONY DSCDeze website richt zich op het laatste nieuws op het gebied van architectuur en bouwkunde. Daarnaast zijn er ook veel ontwerpen en projecten te vinden van Mark zelf.

Klik hier voor de fotopagina

 

 

 

 

 

 


De Landdrost

Onderstaande foto is het resultaat van de samenwerking met Kjell Spillekom die voor zijn recent uitgebrachte EP een cover zocht. Het thema Zuiderzeeland, dat in deze EP aan de orde komt, hebben we geprobeerd om te zetten in een bijpassend beeld.

Zuiderzeeland

 

“In de rol van De Landdrost heeft Kjell zijn eerste EP online gezet. Synthetische muziek die het verleden, heden en de toekomst van de drooggelegde Zuiderzee (Flevoland) vertelt.”

Klik hier om de EP te beluisteren